• 24/7 SERVICE & ONDERHOUD
  • ALLROUND SCHEEPSBOUW
  • HELLING & STEVENDOKKEN
  • ABC DEALER

Onderhoud

Geen enkele schipper heeft er baat bij als zijn schip slechter presteert en te kampen heeft met diverse defecten. Voor een probleemloze vaart is goed en tijdig onderhoud dus van groot belang. BREKO voert totaalonderhoud uit van de boeg tot aan het achterschip. Met een goed onderhouden schip is het prettig varen!

Snel & vakkundig

Op onze werf of bij u aan boord verrichten wij tal van werkzaamheden, zoals onderhoud van alle merken dieselmotoren, stuurwerken, hydraulische systemen, keerkoppelingen, ladingpompen, elektrische installaties of ander soort onderhoud. Snelheid, vakmanschap, kostenbesparing en motivatie zijn hierbij onze kernwaarden. Deze borgen dat u doelgericht, effectief en efficiënt wordt geholpen.

Alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor planmatig en ad-hoconderhoud. Of het nu gaat om het vervangen van een lampje in de stuurhut, het aanpassen van het volledige stuurwerk of het vervangen of herstellen van een schroef: we doen het allemaal! BREKO heeft alle middelen, kennis en ervaring in huis om op elk gebied kwalitatief onderhoud te plegen!

Werkwijze

U staat in direct contact met de projectleider. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt en zijn de communicatielijnen kort. De projectleider houdt u constant op de hoogte van de voortgang. De te maken keuzes worden ook altijd eerst met u overlegd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en voorkomen we ongewenste verrassingen achteraf. Wij staan voor betrouwbaar vakmanschap!