• 24/7 SERVICE & ONDERHOUD
  • ALLROUND SCHEEPSBOUW
  • HELLING & STEVENDOKKEN
  • ABC DEALER

Werkwijze

Wij leveren allround service aan de scheepvaart, offshore en industrie. Daarnaast hebben we een uitgebreide expertise in pijpleidingsystemen. Hierdoor kunnen we het leidingwerk op alle type schepen en binnen alle industrieën verzorgen.

Klinkende naam

PSI is een klinkende naam op het gebied van leidingsystemen. Leg ons uw wensen voor en wij bieden u een passende oplossing waarbij u – onze klant – centraal staat. PSI beschikt over een eigen afdeling engineering. Dit stelt ons in staat om specifieke ontwerpen te maken die volledig bij uw wensen aansluiten en voldoen aan de benodigde eisen van de keuringsinstanties.

Alles onder één dak

PSI heeft alle denkbare faciliteiten, producten en diensten in huis die nodig zijn bij de bouw van leidingsystemen. Met onder andere een werfterrein van circa twee hectare, ruime capaciteit voor het opslaan van materialen, CNC buigmachines en afdeling Hydrauliek beschikken wij over een compleet pakket om u als klant altijd en overal van dienst te zijn.

De werf in Papendrecht heeft een ideale ligging. We zijn gevestigd aan de Ketelhaven, gelegen aan de Beneden-Merwede, vlakbij het Drierivierenpunt (Oude Maas/Noord/Beneden-Merwede).

Perfecte samenwerking

Onze gekwalificeerde medewerkers hebben een ruime ervaring met snel en vakkundig aanleggen van stalen-, roestvrijstalen-, CuNiFer-, koper- en kunststofleidingsystemen aan boord van schepen, maar ook in de offshore en de industrie. Zij werken met pijpleidingsystemen van ieder denkbaar materiaal, op iedere locatie.

Onze vaktechnische specialisten maken specifieke ontwerpen die volledig bij uw wensen aansluiten én voldoen aan de benodigde eisen van keuringsinstanties. Gedurende het hele proces staan zij in direct contact met deze keuringsinstanties.

“Onder faciliteiten hebben wij onze producten en diensten allemaal voor u op een rij gezet.”

Projectmatige aanpak

Bij nieuwbouwprojecten hanteren wij een projectmatige aanpak. Deze ziet er als volgt uit. Wij adviseren, coördineren en organiseren onze werkzaamheden binnen de door u gestelde eisen, kaders, kwaliteit en budget. Dit doen wij onder leiding van een van onze enthousiaste, gedreven en gespecialiseerde projectleiders. Zodoende heeft u altijd één aanspreekpunt. Tijdige en volledige communicatie staat hierbij als een paal boven water, waardoor u gedurende het hele project weet waar u aan toe bent.

PSI is úw partner

Bij ontwerp, ontwikkeling en bouw van pijpleidingsystemen zijn uw wensen leidend. Vanuit deze wensen stellen wij een klantspecifiek plan, bestek en offerte op. Deze voorbereidende werkzaamheden zorgen voor een maatwerkaanbieding met oog voor detail en oplossingen voor speciale verzoeken. Hierdoor zullen verrassingen achteraf in uitvoering of budget niet voorkomen. Tijdens de bouw en afbouw van het systeem begeleiden wij u voortdurend. De te maken keuzes overleggen wij ook altijd eerst met u.

De specialistische kennis van vakmensen, de jarenlange ervaring en de faciliteiten die PSI beschikbaar heeft, zorgen ervoor dat u bij ons binnen de gestelde tijdsplanning een prachtig “PSI-leidingsysteem” kunt bouwen.