• 24/7 SERVICE & ONDERHOUD
  • ALLROUND SCHEEPSBOUW
  • HELLING & STEVENDOKKEN
  • ABC DEALER

Nieuwbouw

BREKO is een allround scheepsbouwer. Wij bouwen binnenvaartschepen, duwbakken, coasters en zeeschepen voor transport van alle denkbare ladingsoorten. Dit doen we niet alleen, maar met u: samen staan we sterk!

Klinkende naam

Leg ons uw wensen voor en wij bieden u een passende oplossing waarbij u – onze klant – centraal staat. Inmiddels zijn we sinds de oprichting meer dan 150 bouwnummers verder. Met recht kunnen we stellen dat BREKO in ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van schepen een klinkende naam is in zowel de binnenvaart als de zeevaart. We leveren vooruitstrevende en hoogwaardige schepen. Wie wil er nou geen BREKO-schip?!

Perfecte samenwerking

Binnen BREKO werken onze zorgvuldig gekozen leveranciers en goed opgeleide vakmensen perfect samen. Zij zijn scherp ingesteld op het leveren van maatwerk en ontzorging. Zo realiseren ze van A tot Z een vlekkeloze bouw.

Alles onder één dak

BREKO beschikt over alle denkbare faciliteiten, producten en diensten die nodig zijn bij de bouw van schepen: een werfterrein van circa twee hectare, ruime capaciteit voor het opslaan van materialen, een 160 meter lange afbouwkade waar meerdere schepen gelijktijdig kunnen aanleggen én een torenkraan. Met dit complete pakket kunnen wij u altijd en overal van dienst zijn.

De werf in Papendrecht heeft bovendien een perfecte ligging voor u: aan de Ketelhaven, gelegen aan de Beneden Merwede, vlakbij het Drierivierenpunt (Oude Maas/Noord/Beneden Merwede).

“Onder faciliteiten hebben wij onze producten en diensten allemaal voor u op een rij gezet.”

Projectmatige aanpak

Bij nieuwbouwprojecten hanteren wij een projectmatige aanpak. Deze ziet er als volgt uit. Wij adviseren, coördineren en organiseren onze werkzaamheden binnen de door u gestelde eisen, kaders, kwaliteit en budget. Dit doen wij onder leiding van een van onze enthousiaste, gedreven en gespecialiseerde projectleiders. Zodoende heeft u altijd één aanspreekpunt. Tijdige en volledige communicatie staat hierbij als een paal boven water, waardoor u gedurende het hele project weet waar u aan toe bent.

BREKO is úw partner

Bij het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van een schip zijn uw wensen leidend. Vanuit deze wensen stellen wij een klantspecifiek plan, bestek en offerte op. Deze voorbereidende werkzaamheden zorgen voor een maatwerkaanbieding met oog voor detail en oplossingen voor speciale verzoeken. Hierdoor zullen verrassingen achteraf in uitvoering of budget niet voorkomen. Tijdens de bouw en de afbouw van het casco begeleiden wij u voortdurend. De te maken keuzes overleggen wij ook altijd eerst met u.

De specialistische kennis van vakmensen, de jarenlange ervaring en de faciliteiten die BREKO beschikbaar heeft, zorgen ervoor dat u bij ons binnen de gestelde tijdsplanning een prachtig “BREKO-schip” kunt bouwen. Trossen los!