• 24/7 SERVICE & ONDERHOUD
  • ALLROUND SCHEEPSBOUW
  • HELLING & STEVENDOKKEN
  • ABC DEALER

Ombouw

Uw schip een tweede kans geven en kosten besparen? Dan is ombouw wellicht de juiste oplossing. Onze specialisten kijken samen met u naar de mogelijkheden en stellen een passende offerte op.

Weer jarenlang varen met uw vertrouwde schip!

Onze vakkundige, enthousiaste mensen hebben een hart voor scheepsbouw. Ze weten daarom precies wat er nodig is om uw schip een tweede leven te geven. Zij kunnen uw schip bijvoorbeeld ombouwen van enkelwandige tanker naar dubbelwandige tanker of van enkelwandige tanker naar drogeladingschip. Zo krijgt u met een lagere investering een schip dat wél aan al uw wensen voldoet.

Duurzame, toekomstvaste oplossingen

Ook de scheepvaart zal de komende jaren verduurzamen. Wet- en regelgeving biedt kansen voor ombouw. Denk aan de subsdieregeling voor verduurzaming van binnenvaartschepen.

Misschien is het raadzaam uw tanker te transformeren tot een schip dat waterstof kan vervoeren? Of wellicht is het een goed idee uw oudere vrachtschip te veranderen in een prachtig woonschip? Wij denken graag met u mee over aanpassingen die uw schip gemakkelijker en duurzamer door de toekomst loodsen.

Staalconstructies

Naast de scheepsgerelateerde taken staat BREKO garant voor gespecialiseerde grote of kleinere staalconstructies. Het plaatsen, (vormen) en bevestigen van materialen zijn alledaagse werkzaamheden voor ons en betreffen zowel de nieuwbouwschepen als bestaande schepen. Het laswerk wordt uitgevoerd door gecertificeerde lassers. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd.