• 24/7 SERVICE & ONDERHOUD
  • ALLROUND SCHEEPSBOUW
  • HELLING & STEVENDOKKEN
  • ABC DEALER

Reparatie

Bij BREKO staat een gemotiveerd team van gedreven vaklui dag en nacht en zeven dagen op zeven klaar om uw continuïteit te waarborgen, op de door u bepaalde locatie.

Overal en Altijd

Onverwachte reparaties komen nooit uit. Of uw schip nu in Nederland ligt of ver daarbuiten, de servicemensen van BREKO staan overal en altijd voor u klaar. Ook ’s nachts en op feestdagen. Zij voeren reparaties uit bij u aan boord of op een van onze werven.

Van kleine storingen tot grote schade

Als we reparaties bij u aan boord uitvoeren, komen we met een van onze mobiele servicewagens. Deze zijn uitgerust met de middelen en materialen die u op dat moment nodig heeft.

Onze werf beschikt over alle benodigde faciliteiten. Samen met het vakkundige personeel kunnen we direct schakelen en de juiste oplossingen vinden voor uw probleem. De 160 meter, goed uitgeruste, lange kade leent zich er uitstekend voor om meerdere schepen gelijktijdig van dienst te kunnen zijn. En de twee stevendokken bieden plaats voor snelle schroef-, boegschroef-, roer- en overige onderwaterlijn reparaties.

Doordat de scheepshelling 135 meter lang is kunt u bovendien uw wachttijd efficiënt besteden. Voer gerust tijdens een reparatie onderhoudswerkzaamheden uit, bijvoorbeeld aan het onderschip.

Dankzij de mogelijkheid snel in en uit te dokken, kunnen we ook direct handelen in geval van nood!

In de fabriekshal beschikken wij over een eigen draaierij en een afdeling hydrauliek. Ook alle expertise voor ijzerwerken, staalconstructies en stuurwerken is in huis.

  • Van kleine storingen tot grote schade: we draaien onze hand er niet voor om.
  • Reparaties voeren we snel en vakkundig uit. We zijn ons bewust van de noodzaak dat de klus snel geklaard moet worden. Zo blijft de continuïteit voor u gewaarborgd.

Onderhoud

Een belangrijke troef van BREKO is de ligging van onze werven in Papendrecht en Hemiksem.

De Werf Hemiksem ligt direct aan de Schelde en heeft zodoende een uitstekende centrale geografische ligging, op steenworp afstand van de Antwerpse haven. Ook bevindt deze werf zich op een logistiek knooppunt van binnenwaterwegen. Er is verbinding met Brussel via het Zeekanaal Schelde-Brussel en Gent is eenvoudig bereikbaar via de Westerschelde. Het kanaal Gent-Terneuzen ligt op circa acht uur varen van de Werf Papendrecht.

De Werf Papendrecht heeft eveneens een perfecte ligging voor u: aan de Ketelhaven, gelegen aan de Beneden-Merwede, vlak bij het Drierivierenpunt (Oude Maas/Noord/Beneden-Merwede).

Ons werkterrein van 25.000 m² strekt zich uit over 270 meter langs de Schelde. Hier kunnen alle vaartuigen tot 135 meter snel worden drooggezet.