Nieuwbouw
We vertellen u graag persoonlijk meer over onze diensten
  Bel ons: +31 (0)78 641 68 68

Nieuwbouw

Printervriendelijke versie

Breko is een expert op het gebied van ontwikkeling en bouw

Breko ontwikkelt en bouwt binnenvaartschepen, coasters en zeeschepen voor het transport van droge lading, containers, chemicaliën, gas, minerale- en eetbare olie en bitumen. Maar ook voor het ontwerp en de bouw van een passagiersschip bent u bij Breko aan het juiste adres. Leg ons uw wensen voor en wij bieden u een passende oplossing waarbij u – onze klant - centraal staat. Inmiddels meer dan 100 bouwnummers verder sinds de oprichting, kan met recht gesteld worden dat Breko in ontwerp, afbouw en ombouw een klinkende naam is voor zowel de binnenvaart als de scheepvaart, die vooruitstrevende en hoogwaardige schepen levert.

Breko is uw partner
Wij zijn uw partner die alles in huis heeft om van concept tot realisatie een nieuwbouwproject op maat te leveren. Ook zijn wij door een gedegen voorbereiding en engineering in staat om optimale kwaliteit te leveren. Gedurende het gehele traject adviseren wij u op technisch en economisch gebied om zo het project binnen het budget te leveren.

Perfecte samenwerking
Zorgvuldig worden toeleveranciers gekozen die in samenwerking met ons vakkundige personeel zorgen voor een vlekkeloze bouw en afbouw. Door de jarenlange expertise zijn wij ingesteld op het leveren op maat en naar wens.

Projecten
Gastankers, chemicaliëntankers, bunkertankers, koppelverbanden, duwboten, containerschepen, passagiersschepen, zeegaande tankers… Het is slechts een greep uit ons aanbod. Klik op een van onderstaande afbeeldingen voor een impressie.

Tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.